Annons 510536

Se alla 6 bilder


Fastighet: Sockerbetan 1
Byggår: 1937
Ägare: Afa Sjukförsäkrings-ab
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
2,5 rum, 74 kvm, 9600 kr/mån
Badkar, Hiss, Kabel-TV

Skånegatan 88, 4:e vån
116 Östra Södermalm [Karta]

Hej!

VI HAR:
En otroligt trevlig 2.5 som de tidigare hyresgästerna utnyttjade som en 3 pga den generösa halvan. Lägenheten är på 75 kvm och ligger i det ikoniska kvarteret Rödbetan från 30-talet. En underbar och ljus hörnlägenhet näst högst upp i huset intill Nytorget, korsningen Södermannagatan/Skånegatan. Luftig med fina funkisdetaljer. Härligt folkmyller på gatan som är gågata på sommaren, men mycket tyst. Genomgående trägolv, stenskivor i fönster och mycket förvaring i gamla skåp och walk-in garderober/förråd. Vi målade hela lägenheten i en vacker grå nyans (Jotun Kalk) i november 2021.

De tidigare hyresgästerna använde som sagt halvan som vardagsrum och matsal för att få en trea. Den är stor men ett genomgångsrum så passar bäst som vardagsrum om man inte sätter upp en vägg.

Stort kök med plats för matbord. Nylackade köksskåp i matchande grå färg som väggarna. Förberett för diskmaskin. Bild på köket kommer.

Stort funktionellt och kaklat badrum. Man kan välja mellan badkar som vi har nu, eller dusch. Toppmatad tvättmaskin får plats och är draget för.

Ingen egen balkong, men takterrasser finns i huset och grannhusen som man bokar. Även trevliga innergårdar. På vår gård finns sittytor, planteringar och en helt ny boulebana.

Stora tvättstugor, välskött och supertrevliga fastighetsskötare. Hiss finns där barnvagn går in. Hyresvärden är AFA som är väldigt hjälpsamma och bryr sig mycket om huset både invändigt och utvändigt.

Flytt tidigast oktober 2022.

Svarar självklart på alla bytesförslag så fort vi kan och vill undvika att sitta som stoppklossar i trianglar. Markerat = intresse för visningar finns. Väl mött!


Sökes

Hyresrätt
Minst 3 rum, minst 60 kvm, högst 14000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
121 Johanneshov/Björkhagen/Enskededalen
122 Enskede/Stureby/Gubbängen
126 Midsommarkransen/Aspudden/Hägersten
169 Råsunda/Frösunda/Hagalund
181 Lidingö