Annons 505173

Se alla 10 bilder


Fastighet: Vildrosen 10
Byggår: 1936
Ägare: Volker Aschenbach
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
1 rum, 40 kvm, 4852 kr/mån
Balkong/terrass

Svandammsvägen 1, 2:a vån
126 Midsommarkransen/Aspudden/Hägersten [Karta]

OBS!! Vänligen kontakta mig direkt på 0766414289, då BjörnsBytares kontakttjänst ("Mejla annonsören") inte fungerar!

Fin, välplanerad och helt nyrenoverad 1:a i mysiga Midsommarkransen! Separat hall och kök. Kök med god förvaring samt plats för 4-6 pers vid matbordet. Stor balkong. Badrum med dusch (utrymme för badkar finns). Belägen på 2a våningen. Tvättstuga på entréplan och cykelförråd finns på innergården. Eget rymligt vindsförråd. Bra privat fastighetsvärd, lugna och trevliga grannar.
OBS! Lägenheten är 34 kvm, men skrev 40 då den verkligen upplevs mycket större och är SÅ välplanerad (i många fall mycket bättre än andra större ettor)!

Nära tunnelbanan! Endast 214m / 2 min promenad till T-bana Midsommarkransen och matbutiken Coop. 10 min promenad till Liljeholmstorget Galleria. Om man gillar att springa i naturen är Årstaviken väldigt nära, annars kan man springa över Liljeholmsbron på 10 min och träna i Tanto.

Den optimala planlösningen gör att lägenheten känns större, och man kan lätt göra om den till en mini-tvåa! När man kommer in i hallen ligger köket rakt fram och badrummet till vänster. Badrummet har i dagens läge dusch, men plats för badkar finns. Hallen är rymlig och har mycket bra förvaring i form av stora garderober.

Köket nås både från hallen och vardagsrummet, och till vardagsrummet kommer man in genom hallen och köket. Dörrar mellan samtliga utrymmen finns vilket gör att man enkelt kan stänga till och använda alla tre rum separat.

Köket är separat och rymligt, plats för matbord för 4-6 personer finns. Köket har också bra med skåp och förvaring, och har en ny installerad elspis (2021). Där matbordet står idag finns möjlighet att göra om till mini-sovrum om man vill (vägg i köket fanns innan jag flyttade in och renoverade om lägenheten).

Via köket kommer man även ut till den egna stora balkongen. Morgon- och förmiddagssol på balkongen, vilket är väldigt skönt, speciellt på sommaren.

I vardagsrummet har jag satt upp portabla glasväggar för att dela av rummet på ett snyggt sätt från där sängen står. Har även en skena i taket strax ovanför glasväggen där en tunnare gardin sitter som man kan dra för om man vill, för att skapa en mysigare känsla - det är nästan som en sovalkov!

1 stort vindsförråd som tillhör lägenheten.

Bra och fräsch tvättstuga på markplan med två tvättmaskiner, torktummlare, torkskåp och mangel. Utanför tvättstugan på innergården finns ett cyckelförråd.

Hyresvärden är bra och lätt att kontakta om det skulle vara något, fastighetsskötaren är också väldigt lättillgänglig och svarar på direkten om man behöver hjälp.

En superfin och fantastisk mysig lägenhet som är nära till allt! Jag älskar verkligen min lägenhet och trivs väldigt bra i området, men då jag och min kille vill flytta ihop söker jag nu något större. Jag är ute efter helst en 2:a (eller större) i antingen samma område Midsommarkransen eller inne i stan, helst på Söder. Det ska gärna vara nära till kommunikationen (t-bana/buss).


Sökes

Hyresrätt
Minst 1 rum, minst 40 kvm, högst 22000 kr/mån

Max sökdjup: Rektangelbyten

Söker en större lägenhet, helst en 2:a (eller större) i antingen samma område Midsommarkransen eller inne i stan, helst på söder, nära till kommunikation.

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
126 Midsommarkransen/Aspudden/Hägersten