Annons 502852

Se alla 16 bilder


Fastighet: Källan 5
Byggår: 1929
Ägare: Byggnadsfirma Olov Lindgren AB
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
3,5 rum, 83 kvm, 11047 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Wollmar yxkullsgatan 2, 4:e vån
118 Centrala Södermalm [Karta]

Vi har stor trea på 83 kvadrat på fjärde våningen med en hyra på 11047SEK. Lägenheten ligger på Wollmar Yxkullsgatan precis bakom Mariatorgets park. Huset är byggt 1926 och och är stambytt 1997. Fastigheten ägs av en välrenommerad och bra värd, Olov Lindgren. T-bana 50 meter från porten.

Lägenheten har två sovrum varav det större på 20 kvadrat har fönster i söderläge. I rummet finns även en inbyggd garderob. Det mindre sovrummet ligger i nordvästläge med eftermiddag/kvällssol och har även den en inbyggd garderob. Båda rummen är förbundna med en serveringsgång. I denna serveringsgång finns en inbyggd garderob, en walk-in closet samt ett städförråd. Dessutom finns det även skåp och förvaringsutrymme.

Vardagsrum och matsal är avdelade med spegelglasdörrar. Vardagsrummet på 17 kvadrat är ljust med fönster i söderläge. Golvet i båda i båda rummen har fiskbensparkett. I matsalen finns en utgång till serveringsgången.

Köket har två par fönster som vetter ut mot innergården. I köket finns mycket förvaringsutrymmen samt plats för ett mindre matbord för tre personer. Det finns även plats för diskmaskin. Samtliga fönster i lägenheten har djupa fönsterbänkar i marmor.

Hallen är ljus och har utgång till balkong mot innergård i nordvästligt läge. Badrum ligger i anslutning till hallen. Ytterdörr är en säkerhetsdörr. Till lägenheten hör också ett vindsutrymme på cirka 15 kvadrat.

I huset finns gemensamma tvättstugor, bastu samt cykel/barnvagnsförråd. Innergården är nyrenoverad och kan med fördel användas till kalas eller studentmottagningar etc.

Vi söker:
En lägenhet i innerstaden på minst 60 kvadrat med en maxhyra på 7500SEK. Balkong eller uteplats och hiss är ett krav,


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 60 kvm, högst 8500 kr/mån

Krav: Balkong/terrass, Hiss, Kabel-TV

Max sökdjup: Direktbyten

Endast innerstan

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
118 Centrala Södermalm