Annons 501991

Se alla 10 bilder

Finnes

Hyresrätt
2,5 rum, 70 kvm, 7300 kr/mån
Blivande bostadsrätt

Rörstrandsgatan 33b, NB
113 Vasastan [Karta]

Ljus och genomgående 2,5:a i en 20-talsfastighet i Birkastan med fönster mot den lugna innergården och motsatt sida mot föreningens öppna grönskande bakgård och Kungsholmen.

Lägenheten är väl genomgången med vackra originaldetaljer från 1920-talet. Bostaden har fiskbensparkett i ek i vardagsrum, hall samt sovrum. Modernt och ljust kök med matplats med fönster mot den lugna innergården. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Utsikt mot föreningens insynsskyddande grönskande bakgård. Rofyllt sovrum med fönster mot innergården, här finns plats för en dubbelsäng, rummet har mycket tilltagna förvaringsmöjligheter med en inbyggd garderob och två byggda garderober om vardera sida om fönstret. Hallen har också goda avhängningsmöjligheter. Mellanrum med gott om möbleringsmöjligheter samt en vacker braskamin.

Lägenheten ingår i en mycket stabil och äkta bostadsrättsförening, där fyra av de 110 lägenheterna är hyresrätter. Möjlighet finns att köpa lägenheten av föreningen eller behålla den som hyresrätt. Garage finns i fastigheten, moderna tvättstugor och hiss.
Internet fiber ingår i avgiften.

OBS!
Hyreslägenhet i bostadsrättsförening. Möjlighet att köpa till förmånligare pris.


Sökes

Hyresrätt
Minst 3 rum, minst 100 kvm, högst 16000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården