Annons 500408

Se alla 6 bilder


Fastighet: Piskan 17
Byggår: 1913
Ägare: AB Svenska bostäder
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
3 rum, 75 kvm, 7500 kr/mån

Maria Skolgata 42A, 2:a vån
118 Centrala Södermalm [Karta]

Mysig & lugn sekelskifteslägenhet i hjärtat av Södermalm med nära till mycket. Placerad på innergården av det kända kvarteret Piskan med fungerande kakelugn i vardagsrum och ena sovrummet samt högt till tak för att ge luftiga rum. Rymligt kök med 6 platser utan konstigheter. Stilfullt trägolv i vardagsrum, hall och ena sovrummet. Två luftiga klädkammare. Vindsförvaring, cykelrum, barnvagnsutrymme och snickeri i huset. Fiberanslutning till stadsnätet och Comhems "3 hål i väggen".

Mycket omhändertagen gård med glad stämma för grillning på sommaren och säkra lekplatser för barn. Vare sig man söker sig till den pulserande Hornsgatan eller om man vill stillsamt promenera i Tantolunden. Mariatorgets t-bana, Södra Stations pendeltågsstation, skolor, matbutiker, flera centrala busslinjer (55, 66, 74, 4, osv), Zinkensdamms IP, m.m. Allt inom 1-3 min gångavstånd.

Kvarteret erbjuder en mycket stor tvättstuga, en kvarterslokal för gårdsfester eller musikspelning samt en bastu med dusch/sällskapsyta. Mycket grönska på sommaren med bland annat plommonträd och äppelträd.


Sökes

Hyresrätt
Minst 4 rum, minst 80 kvm, högst 11000 kr/mån

Max sökdjup: Rektangelbyten

Vi söker främst en 4a på Södermalm med två badrum (dvs. två handfat totalt) och nära till t-banestation. Kommunal hyresvärd föredras. Stor hiss. Barnvagnsrum/liknande.

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm