Annons 499874

Se alla 11 bilder


Fastighet: Flora 1
Byggår: 1958
Ägare: Diligentia Bostäder AB
Finnes

Hyresrätt
6 rum, 123 kvm, 14301 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Kabel-TV

Gustafsvägen 11, 3:e vån
169 Råsunda/Frösunda/Hagalund [Karta]

För den som vågar utmana och tänka utanför tullarna finns här en fin och ljus etagelägenhet i Råsunda/Vasalund med gott om plats för hela familjen. Här får alla barn varsitt rum. Lägenheten har fönster åt tre håll, två balkonger och trevlig, funktionell planlösning med lättmöblerade rum. Tre rum, kök och wc på nedre plan, tre rum och badrum på övre plan.

Huset är från 50-talet med bara sex lägenheter i porten. Lägenheten har 2.50 högt i tak och hög standard, den totalrenoverades och stambyttes 2014. Köket är nytt och har spis med keramikhäll, dubbel kyl/frys, inbyggd micro och diskmaskin (ingår i hyran), alla rum har trägolv och badrummet är helkaklat med fönster, golvvärme och möjlighet till tvättmaskin. Samtidigt finns 50-talsdetaljer kvar, som fiskbensparkett i hall och vardagsrum, fönsterbrädor i sten, inbyggda garderober och en tidstypisk trappa.

I källaren finns förråd, cykelrum och en fräsch tvättstuga med bra maskiner, torkrum och gott om lediga tider eftersom vi bara är tolv hushåll som delar på den. Fungerande sopnedkast i trapphuset. Ingen hiss.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt funkisområde i Råsunda med otroligt bra kommunikationer. Vi har bara några minuters gångväg till pendeltåg (tåget tar 4 min till Odenplan, 8 min till Sthlm C), tvärbana och bussar, och tio minuter till tunnelbana (7 min till Fridhemsplan, 10 min till Sthlm C). Våra barn började tidigt pendla till sin skola i Vasastan utan problem.

Vi har en bra liten mataffär i huset, annars är det bara en kort promenad till Mall of Scandinavia och Friends åt ena hållet och Solna centrum åt det andra. Vi har också nära till fina promenader runt Råstasjön och i Hagaparken och det finns förskolor, skolor, lekplatser, fotbollsplaner och hundrastgård på nära håll.

Vi har bott här i snart tio år och trivs hur bra som helst, men nu när barnen flyger ut behöver vi inte så många rum längre och ser oss därför om efter en mindre lägenhet. Det dags för en ny familj att ta över och fylla lägenheten med liv!


Sökes

Hyresrätt
Minst 3 rum, minst 80 kvm, högst 13000 kr/mån

Max sökdjup: Rektangelbyten

Områden
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
167 Traneberg/Äppelviken/Nockeby
169 Råsunda/Frösunda/Hagalund
172 Sundbyberg centrum