Annons 497558

Se alla 8 bilder


Fastighet: Loka brunn 1
Ägare: Anders Bodin Fastigheter AB
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
2 rum, 67 kvm, 12600 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Olivecronas väg 6, 2:a vån
113 Vasastan [Karta]

Superfin lägenhet med jättebra läge! 10 minuters promenad till Centralstation och nära till det mesta. ICA Supermarket ligger i huset, Melanders Fisk, Brunkebergs Bageri, Posten och Expresso House. Runt hörnet finns Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden. Det är bra kommunikationer med bussar och tunnelbana vid Odenplan.

Huset är byggt 2008 och i huset finns tvättstuga, sop- och källsorteringsrum, cykelrum, barnvagnsrum, varmgarage i samma byggnad som man kan ta hissen direkt ner till, och stort källarförråd. Huset är byggt enligt senaste ljudstandard så det är väldigt tyst.

Lägenheten ligger på våning 2 och har en fransk balkong men har också en altan mot den fina innergården. Lägenheten har bra med förvaring, garderober i sovrum etc. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, och det finns plats för tvättmaskin och torktumlare. I köket finns, hel-kyl, hel-frys, mikrovågsugn, spis samt plats för diskmaskin. Lägenheten är välplanerad och yteffektiv utan trösklar.

OBS! Markera endast intresse om du är intresserad att gå vidare med visning vid 100% byte. Vi är inte ute efter att kika runt utan söker seriösa byten. Vi är redo att byta direkt och söker likasinnade.


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 50 kvm, högst 15000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm