Annons 497213

Se alla 8 bilder


Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
3 rum, 78 kvm, 12830 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Pär Lagerkvists gata 27, 7:e vån
112 Kungsholmen/Essingeöarna [Karta]

Ljus genomgångslägenhet med dubbla balkonger högst upp i huset på sjunde våningen i Hornsberg / Kungsholmen.

Goda kommunikationer kommunalt med bussen från Moa Martinssons torg runt hörnet eller ett kvarter bort på Franzéngatan. Blå linjens tunnelbana Stadshagen uppgång Hornsberg nås med ca 10 minuters promenad. Även gröna linjens tunnelbana Kristineberg och Thorildsplan ligger inom gångavstånd.

Parkering på gatan med fördel boendeparkering för Kungsholmen. Garage finns i huset, men det är kötid alt. hyra plats i andra hand - finns också parkeringar i omnejden i andra garage, utomhus och under tak.

ICA Maxi ligger ett par kvarter bort på Lindhagensgatan.

Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd. Tvättstugan ligger i samma fastighet, så det är bara att ta hissen ner till tvättstugan. Det finns 3 bokningsbara pass samtidigt - 2 x vanliga maskiner och 1 x grovtvättstugan. Det finns torktumlare, torkskåp och mangel.

Det finns gott om restauranger i området och på sommaren öppnar många upp sina uteserveringar. Längs med vattnet stänga biltrafiken av och det blir gågata - vilket har gett en positiv effekt på besökare och området som helhet de varmare dagarna under sommaren.

I stort är Hornsberg mestadels ett nybyggt område sedan 2010 och börjar nu på att vara färdigbyggt. Området blandas med en hel del barnfamiljer och en del blandade yngre men också äldre och i allmänhet många par. Det finns ett par lekparker i området och fantastiskt fina promenadstråk både runt Hornsberg och Kungsholmen med närheten till vattnet.


Sökes

Hyresrätt
Minst 3 rum, minst 90 kvm, högst 10000 kr/mån

Krav: Balkong/terrass

Max sökdjup: Triangelbyten

Önskar större boende. Helst 4:a men kanske att en större 3:a med väl uttänkt planlösning kan vara ett alternativ. Söker främst inom tullarna, men är även öppna för andra alternativ.

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
120 Hammarby/Sjöstad/Årsta/Enskede Gård
121 Johanneshov/Björkhagen/Enskededalen
126 Gröndal/Midsommarkransen/Aspudden
129 Hägersten
131 Sickla/Nacka
132 Saltsjö-Boo
167 Traneberg/Äppelviken/Nockeby
168 Brommaplan/Blackeberg/Mariehäll
169 Råsunda/Frösunda/Hagalund
171 Solna centrum/Huvudsta
172 Sundbyberg centrum