Annons 496352

Se alla 5 bilder


Fastighet: Ösby 5:1
Ägare: Värmdöbostäder AB
Finnes

Hyresrätt
2 rum, 59 kvm, 5217 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Kabel-TV

Nelsonstigen 12, 2:a vån
134 Gustavsberg [Karta]

Önskar byta lägenhet.
Har förstahandskontrakt i Stockholm och vill byta mot förstahandskontrakt i Malmö från och med Augusti/September 2018.

Min lägenhet:

30 minuter från centrala Stockholm ligger Gustavsberg som tillhör Värmdö kommun, skärgårdens mötesplats. Här möts du av en unik natur med närhet till både land och hav med nära till över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö.

Lägenheten ligger ca 10 minuters promenad från Gustavsberg hamn och Gustavsberg centrum där du hittar bra med kommunikationer, butiker, cafèer och restauranger.

Det är en ljus och stor 2-rumslägenhet med rymligt kök, badrum med badkar och ett litet förrådsrum som med fördel kan användas som klädkammare.

Lägenheten har en stor balkong som följer längst med hela sovrummet och vardagsrummet, ingången är från vardagsrummet. Balkongen vetter mot ett fantastiskt vackert naturparti - se bilder. Alltså är din utsikt från bägge rummen ren och skär natur, inte en enda byggnad syns. Du möts av stora fönster i bägge rummen som släpper in mycket ljus.

Också i det rymliga köket finns det ett stort fönster som släpper in mycket ljus. Köket vetter mot gården men det är stora avstånd mellan byggnaderna. Köket är utrustat med många skåp, stor kyl och frys och stora arbetsytor.


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 50 kvm, högst 6000 kr/mån

Krav: Balkong/terrass, Badkar

Max sökdjup: Direktbyten

Områden
211 Centrala Malmö
212 Östra Malmö
213 Sydöstra Malmö
216 Limhamn