Annons 494222

Se alla 6 bilder


Fastighet: Rackarbergen 3
Byggår: 2007
Ägare: AB Svenska BostÄder
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
3 rum, 88 kvm, 13000 kr/mån
Balkong/terrass, Hiss, Kabel-TV

Marmorgatan 13A, 1:a vån
118 Centrala Södermalm [Karta]

Mycket fin lägenhet i bra skick, 88kvm.
Lägenheten har ett sällskapsvänligt kök. Upp emot 12 sittplatser, mycket förvaring, förberett för diskmaskin och öppen planlösning mot vardagsrummet som har en fransk balkong.
Badrummet är stort med förvaring och är förberett för tvättmaskin. Badkar får också plats (idag finns duschvägg). Helkaklat och klinkers på golvet. Ingång både från hall och sovrum.
Stort mastersovrum med garderober och städskåp. I anslutning till det mindre sovrummet finns en stor klädkammare. Hall med inbyggd klädhängare och garderob. Alla rum har ljus ekparkett.
Alla lägenheter har en EGEN liten uteplats vid entrén/ytterdörren som kan användas som balkong. Perfekt för en frukost i morgonsolen under sommaren.
Huset är också lite roligt svängt, som en banan, vilket gör rummen lite asymetriska och att ljud absorberas bättre så lägenheten är mycket tyst.
Huset ligger på ett berg och utanför vardagsrum och sovrummen finns ingen gata. Närmaste hus är en liten bit bort så trots att lägenheten är på första våningen är det ganska fri sikt och som en liten naturruta utanför fönstren. Från köket är utsikten mot innergården med grillmöjligheter och lekplats för barnen.
Området :
Perfekt läge! Lugnt och med direkt närhet till Årstaviken och grönområdet i Tantolunden. Det är ungefär samma avstånd till Zinkensdamm & Mariatorget.
Pressbyrån samt apotek precis utanför huset (Inne på Södersjukhuset), Thelin's bageri likaså.
Mataffärer finns vid södra station (ica, Lidl) samt större ica och hemköp vid Ringen. Tanto närlivs i närheten.
Mycket goda kommunikationer, buss 3, 74,164 och 55 går utanför huset. 4:an går nere på Ringvägen. Pendeltåg ca 5min promenad (södra station, Rosenlundsgatan). Även närhet till eriksdalsbadet och årstaviken som är fantastiskt på sommaren.
Fastigheten (Värd: Svenska bostäder) har ett mycket bra grovsopsum, cykelrum, källarförråd och tvättstuga där det nästan alltid finns tvättider. Stor hiss.


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 50 kvm, högst 10000 kr/mån

Krav: Balkong/terrass, Kabel-TV

Max sökdjup: Triangelbyten

Eftersom barnen har flyttat ut behöver jag inte en så stor lägenhet - det räcker med en tvåa, gärna med balkong,och badkar.

Områden
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
170 Bergshamra/Bagartorp
172 Sundbyberg centrum
182 Danderyd/Djursholm